Lunginflamation

20140331-140644.jpg

Besökte vårdcentralen idag då jag haft hög feber i över 4dygn.Hostan har ökat och ont i kroppen.
De kom fram till att jag har lunginflamation. Meeeeen HALLÅÅÅÅ- VILL INTE 
Iallafall så fick jag penicillin  utskrivet som jag ska äta i en vecka. Skulle må bättre efter 2-3 dagar men kommer vara väldigt trött av penicillinet. När febern går ner ska jag försöka ta mig till skolan. Helst av allt vill jag upp på hästryggen NU! Jag känner mig  så stressad, jag har verkligen inte tid med detta. Jag vill rida hästarna så att de är i toppform nu när alla tävlingar är pågång. Chicki ska hoppa en pay and jump nästa helg(om nu jag blir bättre..) och på fredag om ca.1,5 vecka börjar Viggos meeting i Ljungby med två MSVA klasser. Både han och jag måste tränas!!
Förstår ni att jag börjar bli liiiite stressad sådär.
Men det är ju TUR att jag har världens bästa: tränare- Malin som har motionerat hästarna senaste dagarna. Mamma och pappa som sliter och fixar i stallarna och med hästarna. Släkt som hjälper till med allt runt om, som i stallet. Stallkompisar som hjälper till. 

Sjuksköterskan som jag var hos var så trevlig. Hon kunde knappt svenska, hon är alltså inte från Sverige. Vi kom in på hästarna och att jag vill rida så fort som möjligt då vi har viktiga tävlingar. Då sa hon ungefär såhär:
”Du blir trött av penicillinet och tappa koncentrationen. Du orka inte bromsa hästen. Hästen hoppar själv. Du faller ner från hästen. O de är inte bra. ” 

När hon sa så kämpade både mamma och jag mot att skratta. Visst var det gulligt sagt?

2 Comments

  1. Det viktigaste är att du blir frisk.. och då får du inte stressa upp dig… du hinner.. kram och krya på dig.. och vi vill ju inte att hästen skall bromsa och du skall ramla av… 🙂

    Reply
  2. Krya på dig hjärtat, som sagt, vi vill ju att du ska orka ”bromsa” hästarna så du inte faller av.
    Gulligt sagt av sköterskan, hon ville ju bara ditt bästa 🙂

    Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *