Swedish riders trophy- ponny ?

Läste att Swedish riders Trophy från och med i år även kommer gå på ponny. Några kvaltillfällen i vår och b.la under SM. De går i msvb och bedöms på inverkans ridning, det ska vara en klass i klassen. Sen går de någon typ av finaler i höst och då under tävlingar som Swedish rider Trophy går för häst. Det verkar verkligen vara en spännande cup.
Måste läsa på mer om den, för det skulle ju vara galet kul att rida cupen!  Tror även att finalerna ska sändas på Horse1!
Till SM 2015 ska de ingå som kval till SM att rida klass med inverkansridning och få över en viss poäng. Det är bra! Jag gillar även att de döpt det till ”inverkansridning” och inte ”stilbedömning”. Det handlar ju om hur häst och ryttare samverkar och hur ryttaren hjälper hästen på bästa sätt!

136557

 

Läs om cupen här!

 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *