Mycket som händer- första maj

Valborg idag och första maj i morgon. Mycket som händer hela tiden nu fram till sommaren. Helgen som kommer är den första tävlingsfria helgen fram till juni. Dock ska vi fira min syrra och fira en kompis, båda har/fyller år.

Igår tvingade jag min själv till yoga, så länge som Malin tjatat på mig 😉 Det var.. annorlunda haha. Men säkert väldigt bra för det mentala och för kroppen. Idag hämtade pappa mig direkt efter skolan och vi åkte till nollelvas kontor. Där blev jag intervjuad och de ska skriva en artikel under ”ung talang”. Det ska bli väldigt spännande att se resultatet! Nollelva är en gratis tidning i Norrköping som delas ut under en månads tid. De var så trevliga och jag hoppas att jag fick till lite bra svar;) Det gäller ju bara att vara sig själv när man blir intervjuad! Sen kan man ju få förklara lite extra tydligt när det gäller hästar, då de oftast inte har så stor koll på hästar 😉

intervju4
Bild från intervjun med NT

Idag var jag även på massage på hud och hälsocenter i Norrköping då min rygg krånglar. Har ju haft en del problem med ryggen och nu även nacken. Jag var lite sned samt spänd på högersidan. Men det fixade hon och jag ska fortsätta med de övningar som jag fått.

Lite vad som har hänt den senaste tiden. I morgon ska Chickan hopptränas och Viggo ska joggas igång och mjukas upp lite efter helgen. Skönt att vara ledig torsdag-fredag!

frida10_2_2_web_5168125b9606ee315df6ae9d

foto Malin Olsson

Vad gör jag ikväll då? på valborg? Alla andra är ute och festar och ja.. jag är hemma.. haha, skönt- första lediga kvällen på länge 😉

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *